Rakennussiivous ja loppusiivous

Rakennussiivous on tärkeä osa toimivaa työmaata

Rakennussiivouksen tavoitteena on turvallinen ja siisti työmaa. Huonosti hoidettu siivous hidastaa projektin etenemistä, on turvallisuusriski ja viestii huolimattomuudesta. Kun työmaa on siisti, kaikki ovat tyytyväisempiä. 

Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme rakennustyömaat kuin omat taskumme. Tiedämme siis, miten suunnitelmat voivat muuttua ja projektit venyä. Osaamme hoitaa rakennussiivouksen asiakkaan toiveita kunnioittaen ja sopeutua muuttuvaan ympäristöön.

Jätä siis rakennussiivous meille, niin pystyt keskittymään rakennusprojektin etenemiseen. Valitsemalla alalla pitkään toimineen yrityksen, varmistat luotettavan, ammattitaitoisen ja laadukkaan siivouspalvelun.

Siivouspalvelut työmaan alkuvaiheista loppusiivoukseen asti

Loppusiivous - Työmaan perusteellisin rakennussiivous

Rakennuksen loppusiivous viimeistelee onnistuneen projektin ja varmistaa, että remontoitu tai uusi tila on valmis käyttöönottoa varten. Loppusiivous vaatii erityistä huolellisuutta ja ammattitaitoa. Se ei ole vain pintojen puhdistamista, vaan rakennussiivouksen laajin prosessi. Oikein tehty loppusiivous viestii, että rakentaessa kaikki on tehty viimeisen päälle.

Mitä loppusiivoukseen sisältyy ja miten sen etenee? 

 1. Esivalmisteluissa poistetaan isoimmat roskat ja viedään turhat esineet pois
 2. Pyyhitään kaikki pinnat, kuten seinät, ovet, ikkunalaudat ja kalusteet kostealla liinalla
 3. Pestään lattiat
 4. Ikkunoiden puhdistus
 5. Puhdistetaan yksityiskohdat, kuten pistorasiat ja valokatkaisimet
 6. Tehdään lopputarkistus yhdessä asiakkaan kanssa

Työmaasiivous ja raivaussiivous

Työmaalla tarvitaan kunnollista ylläpitosiivousta. Rakennusjäte kannattaa raivata pois säännöllisesti ja tila muutenkin kannattaa pitää mahdollisimman siistinä. Työmaasiivous ennen kaikkea edistää turvallisuutta – kun roskat ja turhat esineet eivät tuki käytäviä ja ilmassa ei leijaile pölyä, työntekijöden työskentely on turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Kun ulkoistat työmaa-aikaisen ylläpitosiivouksen meille, ammattimiehesi pääsevät keskittymään 100 prosenttisesti heidän työnsä tekemiseen. Hoidamme myös työmaakoppien siivouksen ja räätälöimme palvelumme asiakkaalle sopivaksi. 

Remonttisiivous - Turvallinen ja puhdas koti remontin jälkeen

Siivoamme kotisi, toimistosi ja saneerauskohteesi remontin jäljiltä. Ammattilaisen suorittama remontin loppusiivous tekee remontoidusta kohteesta taas turvallisen asua. Remontin jälkeinen siivous on yksi tärkeimmistä työn osuuksista remontin aikana. Huolimattomasti tehty remonttisiivous on terveysriski.

Remonttisiivoukseen voi varautua jo ennen remonttia suojaamalla ja eristämällä tilat joihin ei kosketa.

Remonttisiivouksen olennaisin osa on rakennuspölyn siivous

Haastavin kohta remontin jälkeisessä siivouksessa on rakennuspölyn siivous. Remonttisiivous on meille tuttu prosessi, jossa käymme läpi tietyt työvaiheet varmistaaksemme sen, että saamme kaiken rakennuspölyn pois. 

Työvaiheita on esimerkiksi:

 • Siivotaan isoimmat roskat pois
 • Pyyhitään pölyt pois kaikilta pinnoilta
 • Pyyhtiään pölyt katosta ja seiniltä
 • Imuroidaan ja pestään lattiat 
 • Pyyhitään pölyt kaapeista ja lokeroista
 • Pyyhitään pölyt katkaisijoista ja pistorasioista
 • Tarkistetaan asiakkaan kanssa tila

Usein kysyttyä

Hinnoittelemme siivouspalvelut työn laajuuden ja tiheyden perusteella. Esimerkiksi rakennuksen loppusiivouksen hinta hinnoitellaan kohteen laajuuden ja vaativuuden mukaan. Ylläpitosiivous hinnoitellaan taas siivouskertojen mukaan. Voit luottaa, että A-T Tiimi tarjoaa alan parasta hinta-laatu tasoa. Voit pyytää tarjousta ottamalla meihin yhteyttä.

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueille. Toimimme myös Porvoon alueella

Olemme erikoistuneet rakennussiivoukseen, mutta toteutamme kaikenlaisia siivousurakoita. Ota yhteyttä ja kysy lisää!