Rakennuspalvelut

Rakennuspalvelut tarpeeseen räätälöitynä

A-T Tiimin vankka maine rakennuksilla on laajentanut yrityksen toimenkuvaa. Yrityksen kirvesmiesten osaaminen on alan huippua ja se näkyy työn ripeytenä ja korkeana laatuna. Yritys onkin kyennyt laajentamaan toimintaansa varsinaisen rakentamisen puolelle. Yritys pitää huolta työntekijöiden ammattitaidosta työn ohessa tapahtuvalla perehdytyksellä ja kurssituksella.

Lattiatyöt

Parketin asennus-, kunnostus ja poistotyöt

Teemme kaikki parkettilattioihin liityvät työt asiakkaan tarpeen mukaisesti. 

1. Kunnostustyöt – Ammattitaitoinen parketin kunnostusprosessi, joka sisältää pintakäsittelyt ja mahdolliset korjaukset sekä tasoitustyöt.

2. Asennustyöt – Tarkka ja huolellinen parketin asennus, joka huomioi tilan yksilöllisesti. Myös vinyylin ja laminaatin asennus.

3. Poistotyöt – Tarvittaessa vanhan parketin tehokas ja huolellinen poisto ennen uuden asennusta. Myös muiden lattiapäällysteiden, kuten muovimaton poistaminen.

Lattian esivalmistelut parkettia, vinyyliä tai laminaattia varten

1. Hionta – Ympäristöystävällinen hiontaprosessi varmistaen lattian tasaisuuden ja puhtaan pinnan uutta lattiamateriaalia varten.

2. Tasoitustyöt – Laadukas tasoitus varmistaa, että lopputulos on kestävä ja visuaalisesti miellyttävä. Huolellisesti hoidetun tasoituksen jälkeen uuden lattiamateriaalin asennus sujuu kuin tanssi.