purkutyöt

Purkutytöt ammattitaidolla - Kaikki pienistä purkutöistä rakennusten

Tarjoamme laajaa purkupalvelua Uusimaan alueella. Erityisosaamisemme purkutöissä ulottuu seinien purkamisesta ja saneerauspurkutöistä aina omakotitalojen purkamiseen asti. Ammattitaitoinen purkutiimi tekee purkutyöt turvallisuus etusijalla. Hoidamme kaiken purkutöiden suunnittelusta purkujätteen kierrätykseen asti puolestasi. Voit myös kysyä mahdollista jälleenrakentamista meiltä. 

Rakennuksen purkaminen

Purkutyömme kattavat erilaiset rakennukset, kuten

 • Talon purkaminen
 • Omakotitalon purkaminen
 • Rintamamiestalon purkaminen
 • Hirsitalon purku ja siirto
 • Perikunnan purkaminen

Miten purku-urakka etenee?

Onko sinulla talo, jonka purkamista olet miettinyt? Ota meihin yhteyttä, niin pääset kertomaan asiantuntijalle tarpeistasi, saat lisätietoa ja tarjouksen projektistasi. Ohjeistamme sinua, miten purkutyön kanssa kannattaisi edetä. Rakennuksen purku etenee suurin piirtein seuraavalla tavalla: 

 

 1.  Luvat ja ilmoitukset kuntoon
  – Talon purkamiseen tarvitaan purkulupa, jos se sijaitsee asemakaava-alueella. Kaava-alueen ulkopuolella yleensä riittää purkuilmoitus. Kysy meiltä, niin ohjeistamme lupien ja ilmoitusten tekemisessä.

 2. Varmistetaan, että sähköt ja vedentulo on katkaistu

 3. Suoritetaan purku-urakka turvallisesti
  – Varmistamme, että talosi purku suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti. Tiimillämme on kokemusta monista erilaisista rakennuksista. 

 4. Purkujätteen poisto ja kierrätys
  – Hoidamme puolestasi purkujätteet pois tontilta ja hävitemme ne kierrätyskeskuksissa

 5. Mahdollinen jälleenrakentaminen
  – Haluatko rakentaa vanhan talon tilalle uuden? Ota yhteyttä ja kysy lisää rakennuspalveluistamme!

Pienemmät purkutyöt

Rakennusten purkutöiden lisäksi hoidamme myös pienemmät purkutyöt, kuten

 • Väliseinän purkaminen
 • Kantavan seinän purkaminen 
 • Takan purkaminen
 • Tiiliverhouksen purkaminen
 • Saneerauspurku

Pienemmissä purkutöissä tärkeintä on suunnittelu. Esimerkiksi seinää purettaessa tulee seinän sisällä kulkevat sähköjohot ottaa huomioon. Pienemmät purkutyöt vaativat enemmän tarkkuutta kuin suuremmat urakat. Tiimimme tekee tarvittavat suojaukset ja suunnittelut puolestasi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia niistä. 

Miten purkutyön hinta määräytyy?

Jokainen purku-urakka on erilainen. Projektit hinnoitellaan kaikki erikseen urakan vaativuuden, koon ja keston mukaan. Otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja teemme projektin avaimet käteen periaatteella.