Muut siivouspalvelut

Rakentaminen on valmis vasta sitten, kun loppusiivous on tehty. Korkealaatuinen rakennus ansaitsee huippuluokan loppusiivouksen. A-T Tiimin osaajat käyttävät siivotessaan ammattilaisten välineitä ja puhdistusaineita. Huolellinen työ yhdessä tarkoituksenmukaisten puhdistusaineiden ja –laitteiden kanssa takaavat erinomaisen lopputuloksen. Olipa kyseessä tuotantotila, majoitusliike tai perheen uusi koti, A-T Tiimin tekemän loppusiivouksen jälkeen tilat ovat taatusti siistit ja muuttovalmiit.

Siivouspalvelut ovat tarjolla niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Kaikki siivouspalvelumme suoritetaan työn vaatimalla tarkkuudella sekä ammattitasoisia välineitä ja – pesuaineita käyttäen.

Ylläpitosiivoukset

Ylläpitosiivoukset hoituvat A-T Tiimiltä ammattitaidolla ja huolellisella käden jäljellä. Siivoukset pitävät sisällään sovittujen yleisten tilojen siivouksen perusteellisesti ammattitasoisilla välineillä sekä – pesuaineilla. Siivoukseen sisältyvät toimenpiteet sovitaan sopimus- ja kohdekohtaisesti yrityksen/yksityishenkilön kanssa.

Asunnon muuttosiivous

Loppusiivous voidaan suorittaa asuntoon, joka on jo tyhjennetty edellisen asukkaan tavaroista. Muuttosiivous pitää sisällään mm. lattiakaivojen, uunin ja wc-kalusteiden perusteellisen siivoaminen. Tämän lisäksi pinnat puhdistetaan perusteellisesti. Muuttosiivouksen yhteydessä suositellaan tarpeen vaatiessa myös pintakäsittelyä kuten seinien maalaamista.

Raivaussiivous

Raivaussiivous koskee esimerkiksi kohteita, jossa on suoritettu remonttitöitä kolmannen osapuolen toimesta ja ylijäämämateriaalit ja roskat tulee raivata asunnosta ulos. Tähän siivouspalveluun ei kuulu automaattisesti kohteen perusteellinen siivoaminen, kuten pintojen pyyhintä/imurointi/peseminen, ellei
toisin sovita. Tämän palvelun yhteydessä suosittelemme tilaamaan suursiivouksen, jolloin
kohde myös siivotaan raivaustöiden päätteeksi perusteellisesti.

Muut siivouspalvelut

Lähetä viesti

Allaolevalla lomakkeella voit lähettää meille viestin tai tarjouspyynnön. Voit jättää pelkän yhteydenottopyynnön tai kertoa kohteesta tarkemmin tarjouspyynnön pohjaksi.